VERRASSENDE CATERING, SCHERPE OFFERTE

Een jubileum, bedrijfsfeest of receptie? De gevarieerde, smaakvolle keuken van Warung Baru leent zich bij uitstek voor zakelijke catering. Veel mensen houden immers van de Indonesische keuken en de presentatie van al die kleurige, geurige gerechten is een feest op zich. Bovendien kennen wij een verrassend scherpe prijs-kwaliteitverhouding!

Wij denken graag met u mee en stellen de meest optimale combinaties van gerechten met u samen. We houden daarbij rekening met bijvoorbeeld het aantal vegetarische gasten, maar ook de voorkeur voor mild, pittig of juist heet. En past het bij uw gezelschap om ook visgerechten op te nemen, of een minder bekende verrassende specialiteit?

Wij komen naar uw locatie en presenteren de gerechten netjes in warmhoudschalen. We kleden het buffet op verzoek ook feestelijk aan met bijvoorbeeld decoratieve batik tafelkleden. Vanaf 35 personen is er ook deskundige bediening mogelijk, uiteraard gekleed in batik.

Na afloop is aan u de keuze. U kunt de schalen zelf afwassen of juist niet, en u kunt ze zelf naar ons terugbrengen of tegen een vergoeding door ons laten ophalen.

Bel of mail ons gerust; wij hebben een warm hart voor zakelijke catering en u zult verrast zijn door onze scherpe offerte!