RECEPTEN
Wij hebben voor u wat mooie recepten verzameld die we op het internet zijn tegengekomen.
Deze maand heb ik geluk, ik mag ongol-ongol maken voor de website van Moesson Magazine. Wat een heerlijke snack is... Het bericht Ongol-Ongol – Indonesische Mochi verscheen eerst op Makkelijke en Verrukkelijke Klassiek Indische recepten.
Lees meer..Altijd leuk als Beb Vuyk vertelt waar het gerecht vandaan komt. Dit is blijkbaar gebakken tahoe uit Midden-Java. Tahoe of... Het bericht Gebakken Tahoe Midden-Java verscheen eerst op Makkelijke en Verrukkelijke Klassiek Indische recepten.
Lees meer..Ik vind deze moegalgal een chique Indisch vleesgerecht omdat het bestaat uit lams (of kalfs)- vlees waarmee bijna niets wordt... Het bericht Moegalgal – Gestoofd Lamsvlees met Knoflook verscheen eerst op Makkelijke en Verrukkelijke Klassiek Indische recepten.
Lees meer..De Indonesische salades in Beb’s boek verrassen mij telkens weer. Na de heerlijke oerapan, karedok, koeloeban is deze tjarantjam wederom... Het bericht Tjarantjam Salade verscheen eerst op Makkelijke en Verrukkelijke Klassiek Indische recepten.
Lees meer..