HET TEAM VAN WARUNG BARU NODIGT U UIT

Wij zijn een enthousiast team van tien mensen, de meesten al vele jaren vertrouwde gezichten bij Warung Baru. We kennen de toko van binnen en buiten en zijn allen bedreven koks.  We hebben plezier in de toko en willen graag dat u zich thuis voelt bij ons.

De eigenaren van Warung Baru zijn Rob en Warty Rhodenborgh. Warty is geboren in Solo op het eiland Java. Deze beroemde ‘vorstenstad’ staat van bekend om zijn verfijnde keuken, kunst, muziek en dans. Warty kreeg er niet alleen het koken met de paplepel ingegoten, maar leerde hier ook dansen.

Rob en Warty leerden elkaar kennen in Indonesië en zijn daar ook getrouwd. Ook Rob heeft een grote passie voor de Indonesische keuken en cultuur. Zij staan u graag terzijde, bijvoorbeeld  bij het samenstellen van de beste combinaties voor uw catering.

De chef-kok van Warung Baru, Ivo den Boef, heeft zich gespecialiseerd in de Indonesische keuken. Ivo werkt al zeventien jaar bij Warung Baru, heeft zijn eigen kookstijl en werkt graag met zijn eigen kruidenmengsels.

Ook Rosy, Nathalie, Kirsten en Rara zijn al vele jaren vertrouwde gezichten in de toko. Kunt u niet kiezen uit het grote aanbod in de vitrine? Zij staan u met raad en daad terzijde. U kunt ook bij hen terecht voor al uw culinaire vragen over recepten en producten.

In onze nieuwe vestiging in Dieren komt u bovendien nieuwe gezichten tegen. Dat zijn Yosepha en Risjmie en zij hebben ook veel kennis hebben van onze keuken. Ook zij helpen u met veel plezier bij uw bestellingen.