WARUNG BARU, VERTROUWD EN VERNIEUWEND

Letterlijk betekent Warung Baru ‘nieuw winkeltje’. Dertig jaar geleden was Warung Baru immers nieuw in Arnhem! Deze mooie naam groeide uit tot een begrip en daar zijn we best trots op. Warung Baru heeft immers het vertrouwen gewonnen van een grote klantenkring die bij ons komt om zich culinair te laten adviseren, maar bovenal voor het meenemen van onze dagverse gerechten.  Ook mochten we in de loop der jaren steeds meer catering verzorgen, iets dat we graag en met liefde doen.

Natuurlijk zijn er ook dingen veranderd bij Warung Baru. De gezichten van toen zijn vervangen door nieuwe gezichten die inmiddels ook al vele jaren een begrip zijn. Met zijn zessen dragen we dan ook zelf bij aan de historie van Warung Baru. De basis van onze uitgebreide aanbod aan authentiek en versbereide gerechten is hetzelfde, maar er zijn in de loop der jaren ook vele nieuwe specialiteiten ontwikkeld. Eigenlijk zijn we altijd wel bezig met het verzinnen van nieuwe gerechten!

Er is natuurlijk ook verbouwd en vernieuwd, we zijn meegegroeid met de tijd, we stellen de hoogste eisen aan hygiëne en presentatie. We denken ook mee met de culinaire trend waarin koken voor velen een uitdagende hobby geworden is. We adviseren onze klanten daarbij als vanouds en presenteren sinds kort ook het Recept van de Maand. Kortom, we zijn altijd in beweging en hebben nog meer plannen in petto!

Trots zijn we op het feit dat we vanaf september 2014 een tweede vestiging hebben geopend in Dieren. We kregen immers steeds meer vragen van klanten die wat verder weg woonden of we geen tweede toko konden openen! Dat is natuurlijk een heel mooi compliment...